След няколко слуха за раздялата им, повечето от които се базираха на реални скандали между двамата, Анита и Рачков се разделиха. И този път май е окончателно. Блондинката, която повече прилича на дъщеря, отколкото на жена на комика и водещ, от месеци не е пускала нищо с половинката си в мрежата. Нещо, което обичаше да прави, докато бяха още влюбени.

Свърши се: Анита и Рачков сложиха край на връзката си! (ето какво сподели тя + СНИМКИ)

Не е само това обаче. Отдавна двойката не е засичана никъде заедно, а Димитрова дойде сама дори на големия концерт на Софи Маринова и Ку-ку бенд, който бе преди дни в Арена Армеец. Анита бе в компанията на своя приятелка, а до тях седяха Крум Савов и съпругата му Мая Савова. От Рачков нямаше и следа.

Дори и да се предположи, че актьорът е бил зает и е имал работа, това не обяснява мрачното настроение на Анита и последният й пост в мрежата, който гласи, че когато животът ти предостави лимон, е добре да имаш до себе си и текила със сол.

Раздялата на двамата бе потвърдена, макар и с половин уста, от близки до Анита, които са убедени, че тя е прекрасна млада жена и щастието е пред нея. Както виждаме, блондинката няма и никакъв корем, което автоматично изпрати в кошчето сензацията, че е бременна с дете от Рачков.

В крайна сметка близките на Митко също не одобряваха отношенията му с Димитрова, а основната причина бе огромната разлика в годините им.