Двамата изглежда са на "различни страници" на фона на слуховете за развод и напрежението.

Възстановяването на романтиката на Дженифър Лопес и Бен Афлек замира ли? На фона на нарастващото напрежение и слуховете за развод, източник разказа, че двойката може да се окаже на "различни страници" по отношение на настоящата си ситуация. Въпреки че според източниците раздялата е малко вероятна, нещата не изглеждат съвсем гладки. Неотдавнашен доклад на TMZ твърди, че Бен Афлек се е изнесъл от дома им, а Дженифър Лопес е била забелязана да харесва публикация за "нездрава връзка".

Джен и Бен имат проблеми в брака си", казва вътрешен източник пред US Weekly. "Те започнаха да имат проблеми преди няколко месеца, когато Джен започна да увеличава работните си ангажименти и да се подготвя за турнето си", допълниха те. Изпълнителката на No Me Ames се подготвя за следващото си турне This Is Me...Live, което започва от Орландо. Източникът твърди, че в момента певицата е "много съсредоточена" върху подготовката си и в момента "двамата са на напълно различни страници". За незапознатите, Лопес пусна дългоочакваното си парче This Is Me... Now през февруари тази година, песента получи много слаб отзвук, като мнозина предположиха, че блясъкът на Лопес се е загубил.

Двойката, известна като Бенифър, поднови романса си през април 2021 г., след като за първи път се влюбиха един в друг в началото на 2000-те.

Източник: hindustantimes.com