"Жертвата" Диана Димитрова (кавичките са, заради определението, което й сложиха в нета) най-после показа реалното си лице, както и "целта на занятието". Много вероятно е да се окажат прави онези, които твърдяха и продължават да твърдят, че актрисата вдигна скандала с Юлиан Вергов за слава и пиар. Още повече, когато готви и изложба.

Преди часове Димитрова обяви официално в мрежата датата на събитието, което ще е на 7-ми март, ден преди женския празник. Нещо повече обаче - тя не просто заяви датата, а написа над поста си: "Ясно ми е защо дразня некадърниците".

Свали маската: "Жертвата" Диана Димитрова отврати мрежата! (СНИМКИ)

Думите са твърде груби и просташки за една невинна дама, превърнала се в жертва на хулигана и едва ли не "глигана" Вергов. А при все, че Юлиан се разследва, би трябвало ищцата да бъде доста по-сдържана в постъпките и коментарите си, смятат потребители.

"Кого нарича тази "некадърници", бе?! Тя като е толкова кадърна, що пробива с мижаво и смешно скандалче?! Видя й се физиономията в сериала за докторчетата, а после нищо. Това само по себе си ясно говори що за талант е, докато Вергов и сие мачкат, работят и вадят пари. И най-вече ги обичат хората", коментират в нета.