Сузанита озадачи Орхан Мурад с пост в социалните мрежи

Сузанита написа странен пост за бащите, който озадачи баща й Орхан Мурад. "Няма омраза и лоши отношения между мен и Сузанита!". Това признава пред "България днес" Орхан Мурад.

Отношения

Поп фолк изпълнителят разкрива, че предния ден е обядвал с дъщеря си и отношенията им са повече от добри. Макар да се разведе с майка й Шенай преди няколко месеца, семейството се старае да запази уважение помежду си.

Пост в мрежата

Преди дни Сузанита избухна с пост в социалната мрежа: "Бащи, не се притеснявайте, ако дъщерите ви растат без вас, те ще ви търсят. И ще ви намерят във всеки мъж, който не ги обича и си тръгва. Защото напомня за ТАТИ". Орхан Мурад е леко изненадан и озадачен от написаното от дъщеря си и е категоричен, че не се отнася за него. "Ние даже живеем заедно в семейния мезонет. Няма къде другаде, обявили сме го за продан, но все още няма купувач", допълва Мурад. [caption id="attachment_677266" align="aligncenter" width="300"]Скарани ли са Сузанита и Орхан Мурад? сн. hotarena.net Скарани ли са Сузанита и Орхан Мурад? сн. hotarena.net[/caption] По думите на известния певец около развода му са произведени безсмислени клюки, които не съответстват на истината. Орхан Мурад и Шенай се разведоха след 19 години брак, предават от hotarena.net.