Простила е, но не иска да има нищо общо с така наречения си баща. Това заяви публично Сузанита, която явно още не може да забрави страданията, причинени на нея и на майка й от Орхан Мурад. Певицата, която също вече е родител, заяви, че няма да си товари кармата и да плаща в следващите си животи за лошите си отношения с този човек.

"Затова не искам и няма да говоря повече нищо за него, няма и да го коря. Простих му и не тая злоба, но просто всеки да си живее своя живот, не искам дори да чувам името му, по възможност. Благодаря, но съм по-добре без него", казва Сузи Мурад.

Така тя отговори на питането дали има нова татуировка с имената на Орхан и на Шенай Кузева, в знак, че са се помирили и е отново в прегръдките му. "Хахаха, това е смешно. Този татус ми беше първият и нов няма как да си направя, при положение, че господинът ми е повече от чужд. Но и няма да трия старата си татуировка, точно заради кармата, която искам да си изчистя тук", казва тя.

Самият Мурад пък заяви, че обича дъщеря си и каквото и да каже тя, винаги ще й е баща. Той призна, че е виждал внука си Матиас само веднъж, защото живеели далеч един от друг.

Всъщност самият певец щеше да става татко от новата си жена Камелия Добрева, но не е обявил нищо.