Сузанита, която наскоро стана родител и то на буквално невръстна (за нашето време) възраст, шокира цялата мрежа с постъпката си. А потребители я питат съвсем сериозно дали е добре с главата, има ли акъл и мозъкът й колкото на пиле ли е...

Причината е, че щерката на Орхан Мурад реши да направи страница в Инстаграм на... бебето си. Да, на бебето, което още няма и месец, но вече ще има профил в Инстата. И това ако не е безумно, здраве!

Не е ясно каква е целта на Сузи Мурад, тя мечтаела да направи от сина си инфлуенсър още от малък... но как си мисли, че ще стане това, само тя си знае. Възмутени родители обаче скочиха срещу нея с упреци и дори заявиха, че не мисли за детето, а само за себе си.

"Каква си такава, ти нормална ли си?! Пука му на малкото човече дали ще е в мрежата, или не. Това само теб те интересува и то пак за лична слава. Детенцето се вълнува само от едно в момента - да има кой да се грижи да него добре, да му дава любов и топлина, да му бъде закрила. Това трябва да правиш по цял ден, а не да се чудиш къде да го изтипосаш като маймуна от цирка", коментират потребители.

И я обвиниха, че иска да печели на гърба на малкия, който някой ден може да не й е благодарен за това.