Филип Киркоров надмина себе си, за да достави радост на единствената си дъщеря Алла-Виктория, която на 1 декември навърши 12 години и упорито крачи към тийнейджърството. Едва ли можете да изненадате дете, което още от раджането си има в гардероба си дрехи на „Прада“, „Луи Вютон“, „Гучи“, „Фенди“ и много други световни марки. Да не говорим за играчките и луксозните бижута, с които таткото гей глези роденото от сурогатна майка свое момиче.

Според руските медии момичето е наследило от татко си не само големите кафяви очи, но и суетността.

Знаем за страстта на Киркоров към това да е ярък, искрящ - слабост, която видимо е наследила и Алла-Виктория. Като татко си и момичето е фен на тоалети на Dolce & Gabbana и Versace.

Сурогантната щерка на Филип Киркоров чукна 12 години

Тази година рожденият ден на дъщерята на Филип Киркоров съвпадна с премиерата на десетата част на нашумелия новогодишен руски филм „Йолки“. За певеца събитието беше специално по много причини – той изигра една от ролите и изпълни 3 от песните в саундтрака. В разговор с журналисти Филип Киркоров призна, че за рождения си ден Алла-Виктория е довела целия си клас на премиерата. Момичето беше качено на сцената, където получи плюшена играчка куче и много цветя. По-късно букетите трябваше да бъдат изнесени от залата от няколко бодигардове.

Източник: „Уикенд“