Сури Круз нанесе жесток удар по Том Круз.  Дъщерята на актьора заяви, че баща й не може да й се меси в живота и изборите й за колеж, защото "никога не е бил част от живота ми".

 

16-годишното момиче е единствена биологична дъщеря на Том Круз, но отношенията помежду им повече напомнят ледников период. След развода с майка й, Том никога не е виждал Сури и не е общувал с нея. Преди дни Кейти Холмс се похвали, че дъщеря й мечтае да учи мода в Ню Йорк и вече е подала заявления за различни колежи. 

"Тя клони към идеята да учи мода в университета Фордъм в Ню Йорк - избор, който би направил майка й Кейти много доволна", издава приятел на Холмс.

Том обаче не е част от живота на двете.

"Сури вече не познава баща си и не е прекарвала време с него от десетилетие", споделя източникът. "Тя не ходи да гледа филмите му и той няма участие в живота й."  Въпреки това на Том ще му се наложи да се грижи за образованието й и да плати следването й в университет. "Всеки месец той плаща по 400 000 долара издръжка на Сури, за да покрива разходите й за стоматолог, здравни грижи, училище, храна, транспорт  и облекло. Съгласно споразумението с Кейти той ще продължи да я издържа и в университета, докато завърши", казват още приятели на актрисата. Круз никога не е опитвал да избяга от отговорност и се грижи за дъщеря си, но от 2013-та година насам двамата не са се виждали и не поддържат никаква връзка.