Майли Сайръс е в шок и със сигурност не е очаквала поредния скандал, който завладя семейството й. Красивата певица, която само преди дни се радваше на поредния връх в кариерата си на наградите "Грами", в момента почти не може да се покаже навън. Причината за това е невероятната драма, която се разигра в семейството й, свързана  с майка й Тиш Сайръс.

 

Телевизионната продуцентка, която беше доста години в депресия след развода с Били Рей, беше обвинена от дъщеря си Ноа, че е откраднала гаджето й.  Миналата година Тиш се омъжи за актьора Доминик  Пърсел от "Бягство от затвора". Някои от членовете на семейството й, като дъщеря й Ноа и синът й Брайс, обаче отказаха да присъстват. Мнозина предполагаха, че по-малките деца на Били Рей просто не са съгласни с това, че майка им се жени отново за друг мъж, след развода. Оказа се обаче, че проблемите са много по-сериозни.

 

"Истината е, че Тиш отмъкна Доминик от Ноа. Тя знаеше, че дъщеря й излиза с него, но това не й попречи да го преследва. В крайна сметка той си падна по майката и остави дъщеря й, но Ноа така и не прости на майка си, че й сви гаджето", коментира анонимен източник, близък до семейството.

 

"Ноа беше съсипана от това предателство", твърди още той.

 

За мнозина това със сигурност е огромен шок, най-вече за Майли. Мнозина знаят, колко е близка певицата и с двамата си родители, на които дори посвети някои от най-големите си парчета. Изпълнителката обаче едва ли е запозната с детайлите на цялата семейна драма, а не са малко и онези, които се чудят как Майли ще се справи с това. Факт е, че дивата обича да предизвиква сензации, но едва ли би искала да е в центъра точно на такъв скандал?