38-годишният принц се оказа в унизително положение. Съпругът на Меган, който през последните години страда от прогресивен косопад, който се стреми всячески да скрие не можа да излъже феновете си. След като в мрежата се появи снимка на принца с по-гъста коса от преди, Хари стан обект на всеобщ присмех.

Суетният Хари се срамува от плешивата си глава (А се присмя на брат си, че няма коса - Снимки)

Онзи ден на сайта на калифорнийската коучинг компания Better Up, на която херцогът на Съсекс е почетен директор се появи снимка на Хари, а потребителите на интернет заподозряха някаква измама.

Само преди седмица, докато той  се състезаваше на турнир по конно поло в Сингапур не бе трудно да се забележи оредялата му коса. Отначало всички решиха, че косата на принца изглежда по-плътна и гъста заради обработка с фотошоп. Но се разбра, че Хари е използвал една от новите технологии, за да създаде тази илюзия.

Суетният Хари се срамува от плешивата си глава (А се присмя на брат си, че няма коса - Снимки) - Снимка 2

Експертът д-р Фабиан Мартнез коментира , че гъстата грива на принца се е получила вследствие на специални микрофибри. Те лесно се закрепят за косата и създават илюзия за гъста коса. Освен това се закрепват здраво за косъма и могат да издържат дори на лек дъжд.Могат да се намерят в различни нюанси.

Грозно в случая е това, че Хари в публикуваните си скоро мемоари се подиграва на по-големия си брат Уилям за оголената му глава. Нищо чудно сега принцът на Уелс да е пуснал някоя иронична усмивка за неволите на Хари.

Източник: 7days.ru