Страстта на експремиера Кирил Петков към началничката на кабинета му Лена Бориславова взриви мрежата.

По всичко личи, че страстта на бившия премиер Кирил Петков към Лена Бориславова не е утихнала и едва ли ще се случи скоро, въпреки разразилия се скандал около „Парапетгейт“.

След като любимката му бе натикана принудително в миманса след падането на кабинета, Лена изгря в личния си фейсбук профил с нова снимка. Първото, което направи впечатление бе фактът, че липсва годежният пръстен на ръката й. В последно време липсата на това бижу започна да се набива силно на очи. Все по-усилено се говори, че годежът с бившия шеф на НС се е разпаднал окончателно.

Тези дни (на 8 октомври) Лена навлезе в Христовата възраст. Очевидно по този повод тя е решила да смени и профилната си снимка. 
И тук идва голямата изненада – реакцията на Кирил Петков под въпросния фотос – сърчице. Несъмнено няма да сгрешим, ако кажем, че по този начин бившия премиер сам налива масло в огъня.

И за да не бъде съвсем несправедливо обвинен в негова защита ще кажем, че по същия начин са реагирали бившият годеник на Лена и рогоносец – Миро, Ник Събев, политическата цветарка Настимир Ананиев, Яна Балникова и Искрен Митев.
Едва ли обаче това оправдание ще мине пред съпругата му Линда. Очевидно най-интересното тепърва предстои.
Източник: pik.bg
 

Страстта на Кирил Петков към Лена взриви мрежата (ФОТО)

Страстта на Кирил Петков към Лена взриви мрежата (ФОТО) - Снимка 2