Дамите във „Фермата“ успяха да нагорещят страстите до червено.

Едни от най-сексапилните фермерки в новия сезон на риалитито, изнесоха невероятно шоу.

Дрехите си свалиха пищната миска Симона, както и привлекателната хандбалистка Камелия. Двете останаха само по изрязани бански, за да влязат в импровизираната селска баня. Както вече стана ясно за радост на представителите на силния пол в стопанството, банята е под открито небе.

Със спирането на любопитните мъжки погледи, които бяха напът да изхвръкнат от орбита, се заеха акушер-гинеколожката Мажена и домакинята Аксения. Двете опънаха розова кърпа, с която се опитаха да прикрият полуголите тела на съотборничките си.

За радост на мъжете във Фермата обаче параванът им се оказа твърде малък, за да успее да прикрие горещата гледка. Така в следващите минути перфектните форми на Симона и Камелия станаха обществено достояние. Двете се сапунисваха и си поливаха една друга с пластмасово канче.

В предходните дни Аксения също нагорещи обстановката до червено, взимайки си душ с кофата насред поляната. Тя демонстрира атлетично тяло, нашарено с татуировки. 
Освен това бившата лекоатлетка, която понастоящем е домакиня успя да заформи и първия женски скандал в стопанството. Все по-голяма част от фермерите започнаха да странят от нея. 
Източник: show.blitz.bg
 

Страстите във „Фермата“ се нагорещиха до червено (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Страстите във „Фермата“ се нагорещиха до червено (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Страстите във „Фермата“ се нагорещиха до червено (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Страстите във „Фермата“ се нагорещиха до червено (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4