"Подлудяваш ме, не издържам! Не знам как това може да се случи за един миг, дори без да се познаваме реално, но когато съм до теб, през мен минава ток. Не мога да го опиша, но се губя в очите ти и ми е адски хубаво. Треперя целият" - тези покъртителни признания, за които копнеят всички участнички от "Ергенът", Алек Младенов ги изрече на Магдалена.

Да, Магдалена Томова, която 20-годишните вътре наричат "дърта", защото е на 36 години и е с 8 години по-голяма от самия Алек. Въпреки това обаче тя е тази, която той покани на индивидуална среща (нищо, че момичетата я осуетиха и Теа отиде вместо нея). По време на срещата си с Теа обаче, Алек не показа никаква химия, държеше се с нея чисто приятелски.

А след това той лично отиде до имението, за да повика Маги навън и да я нацелува здраво. Двамата се държаха като истински влюбени, а часове по-късно, когато я дръпна към пейката на вечерния коктейл, тя също му призна, че е влюбена в него.

"Досега не съм вярвала в любовта от пръв поглед, но с теб всичко се преобърна. Чувствам, че летя, чувствам, че ти вярвам, че си моето момче", нареждаше Маги, докато Теа видимо изгаряше от болка, обида и ревност отстрани.

Източник: Crimesbg.com