Нещо крайно неприятно и направо страшно (за този, на чиито гръб е) сполетя Валери Божинов. Футболистът, който е още едва на 37 години, не може да седи спокойно и се превива от адски болки в кръста.

Самият той сподели, че е получил схващане и страшна болка, което явно може да бъде и първи пристъп на дископатия или нещо още по-сериозно. Наложило се е спешно да отиде на "наместване", за което в миналото, а и сега, много хора са търсели помощта на така наречените чакръкчии.

Валери се надява да се оправи бързо, но към момента не може да прави нищо и само трябва да лежи. Затова и бившата му жена Николета Лозанова не му мислила много, а бързо хукнала при него, за да му помогне и да му сготви нещо - знаем, че дори и плеймейтка, НиЛо си я бива в кухнята.

Ники Михайлов изобщо не изревнувал, защото знаел, че половинката му е луда по него, а и Божинката няма приятелка и е сам. А и Николета и Валери са в добри отношения още от развода си, защото не делят нищо, а и чувствата им отдавна са на ниво приятелски.

"Добре, че е Николета и че с Божинката имат общо дете, че иначе не го виждахме горкият. Ама той си е виновен, не се спря с тези мадами. Една, трета, пета... кара го през просото, но ще мине време и си бие главата в стените, че не се е спрял при сериозна жена. Биляна Дол му пасваше, но панталоните му не издържаха да седят вдигнати", смеят се потребители в мрежата.