Тя се превърна в най-запомнящото се и коментирано лице от този сезон на "Хелс Китчън". За жалост обаче не с добро... Симона Манолова или Мони Бонбони, както я наричали, е доста спорен и противоречив образ, а болшинството от зрителите я определят като карикатура - не само заради обезобразената й визия, но и заради нелепото й често пъти поведение.

Ако трябва да сме абсолютно честни, мнозина дори смятат, че Мони е неадекватна или откровено тъпа, но досега никой не беше се замислял, че за това може да има причина. И да, оказа се точно това.

Едва ли оттук насетне някой ще й се подиграва така злобно, тъй като стана ясно през каква огромна драма е преминала тя. Всичко започнало още в 8 клас, когато се влюбила в първото си гадже, а той буквално я сринал психически. Държал се толкова отвратително с нея, обиждал я, не й бил верен, присмивал й се, а накрая я зарязал публично.

Заради стреса тя надебеляла драстично и съучениците й не можели да я познаят. А после, за да влезе във форма по-бързо, започнала да яде и да повръща - развила булимия, което е признато психично заболяване.

Днес близките й се надяват всичко това да е окончателно зад гърба й и тя най-после да намери и развитие в работата, и най-вече мъж, който да я цени и обича.

Източник: Crimesbg.com