Каквото човек сам си причини... Все по-вярна става максимата като поредната жертва на мераците за хубост и младост е Маги Сидерова. Моделката, която скоро ще закове 50-така, страда от манията да съхрани свежото си излъчване и визия за колкото може повече време.

То хубаво, ама този път се оля. Знаем, че Маги е като звяр във фитнеса и в тялото наистина е трепач, не могат да й се опрат и 20-годишни момичета. Да беше се задоволила с това обаче, но не. Тя реши да си пипа физиономията, за пореден път. Сега желанието й бе да издължи очички в типа "котешки поглед", че да бъде по-съблазнителна.

Страшно: Обезобразиха Маги Сидерова в Турция! Плати за "котешки очи", а я превърнаха в... (ВИЖ ТУК - СНИМКИ)

Ефектът обаче стана дефект, при това Маги не е платила малка сума. Тя се е подложила на интервенцията в Турция, разкриха близки до нея източници, но крайният резултат е потресаващ - поне това е масовото мнение на хората след изтичането на снимките.

Самата Сидерова не иска да говори за операцията и заяви да не я питат нищо, но фотото е налице и на него се вижда дори белега от разреза, който е правен, за да й се "дръпнат" очите. Е, въпросният експерт така ги е "дръпнал", че гледката е страшна онлайн, а какво ли ще е на живо?!

"Една жена трябва да е нежна, да има мекота в лицето. Тая жена иска да е "модерна", но не се съобразява с физиономията и чертите си и не осъзнава, че става още по-остра и ръбата. Що за идиотия да се правиш на таласъм?!", коментират потребители.