Голямата щерка на Илиана Раева и Наско Сираков изплаши сериозно мрежата. Славея Сиракова се показа на снимка, на която лъсна шокиращата истина и накара всички да се запитат какво се случва с нея.

Страшно! Няма да я познаете: Това Славея Сиракова ли е?! (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ + подробности)

Работата е там, че младата жена съвсем се е стопила, а видимо главата й е по-голяма вече от тялото. Ръцете на Славея са като вейки, все едно е била години наред в концлагер и добре, че още има наченки на бюст, за да прилича на нормална жена.

За лицето няма да говорим, защото е видно, че е ползвала доста добри филтри и фотошоп, които да скрият реалния й тен и наличието на несъвършенства. Феновете й обаче са потресени и не спират да питат какво й е. Явно Славея се е заразила отдавна с манията да бъде слаба, което може да доведе до фатални последици.

Знаем, че самата Илиана Раева е признавала как навремето, докато е била още гимнастичка, е страдала от булимия. Затова и мнозина днес се питат дали при Славея не е същото. Не е ясно дали тези зависимости се предават генетично, а и булимията е на психична основа, но болезнено кльощавото тяло на Славея само "задава въпроси".

Припомняме, че тя сама отглежда дъщеричката си, след като почти веднага след раждането, се раздели с баща й Иван. Е, поне с парите Славея проблем няма, а и обитава супер луксозен дом.