В тотален потрес изпаднаха преди часове виртуални приятели и последователи на Калин Терзийски. Писателят смени профилната си снимка с актуална такава, която обаче сащиса всички - много меко казано. Гледайки вида му, мнозина се запитаха дали отново не се е пропил, защото това обяснение, за момента поне, звучи най-логично.

Знаем, че Терзийски беше крайно зависим от алкохола - нещо, което самият той е признавал неведнъж. От близо две години той се кълнеше, че не е пипвал чашка, но визията му в момента говори друго.

Страшно: Няма да познаете Калин Терзийски, отново ли се е пропил??! (неузнаваем е - СНИМКИ)

Лицето на Калин е адски подпухнало, дори прилича на отекло, а това се случва обикновено, когато черният дроб не може да се справи и трудно преработва отровите в организма. Терзийски е състарен, с бръчки, но отоците са най-големият проблем.

"Дано да е здрав, защото този вид на лицето му никак не е обнадеждаващ. Но след толкова години на яко поркане, дори и да спреш, не е сигурно, че не си си повредил черния дроб сериозно. А пък ако е започнал наново да пие, отиде, та се не видя", коментират потребители.

Дано Калин да е още с половинката си Ивана Генова, която бдеше над него и поне малко от малко му пречеше да се самоунищожава.