Чалгарката Мария от известно време не прилича не само на себе си, но и на човек. Мара Отварачката е толкова болезнено кльощава, че сякаш едва се държи изправена на краката си, а според болшинството от потребителите тя е развила анорексия.

Е не, оказа се, че Мария не е анорексичка (или поне не още). Не е и булимичка, но както е тръгнала, скоро може и да стане. Тя се оказа просто глупава, откровено глупава, жена, която е готова да изпълнява всичко, което богатият й мъж поиска от нея, само и само да се радва на парите му и на охолния живот, за който бленува от малка.

Страшно: Ето коя е причината за ужасяващия анорексичен вид на Мария! (дори близките й не искат да повярват)

Истината е, че Миро Дзвера, който опердаши Мара на няколко пъти, я командашери ежедневно и едно от исканията му е тя да бъде кожа и кокали. Мирослав Соколов затова изневерил и на бившата си жена, защото му се струвала дебела, въпреки че е с почти перфектни за всеки нормален човек мерки.

"Мария никога не е била дори пълна, та тя е миньонче, слаба е, но такова нещо като сега не сме виждали. Видът й е ужасен и ако не е фотошопът на снимките й, направо ще се изплашите ако я видите. Грам хубост не й е останала, съсухрила се е от слабост, но Миро искал да го гледат с мноого слаба мадама", коментират с отвращение близки до скандалната двойка.