Шок и ужас! Това възкликнаха мнозина в мрежата и дори започнаха да разпространяват снимки на Светлана Гущерова, след като я видяха такава, каквато е - без специалното "разкрасяване" с фотошоп в профила й.

Страшно е за гледане: Вижте реалното лице на Светлана Гущерова след всички операции! (без фотошоп - СНИМКИ)

Всъщност съпругата на Християн Гущеров и тук не е особено "натурална", защото има една камара грим по лицето си (при това телевизионен грим). Снощи тя беше гост на Николаос Цитиридис и реши да се изфука с щастливия си семеен живот и бизнеса с пижамките, но не постигна особен ефект.

Просто, защото всички бяха съсредоточени върху физиономията й. Истината е страшна - след толкова много и чести интервенции, при това започнати от най-млада възраст, Гущерова вече прилича на някакъв киборг или член на фемили Адамс.

Сами вижте снимката на бившата плеймейтка и преценете дали ви харесва. Според болшинството потребители обаче, гледката е плашеща. Лицето на Гущерова е едновременно пластмасово, но и състарено, тя просто няма свеж вид на млада жена. Бръчки също личат, макар да са коригирани с ботокс, но това просто прави визията й още по-странна.

"Леле, тая е като някоя чупакабра, бе! Що ни причинявате това и то посред нощите?! И оня Мечо я целува, ей това не мога да си го представя как става", коментират потресени хора в нета.