Снощи късно вечерта гръмна новината, че Иво Карамански - син е станал татко на първото си дете. Неговата любима Антоанет Пепе роди здраво, розовичко и красиво момченце, което кръстиха Беатрис. Малката сладурана е първо дете за Иво и четвърто за Антоанет, която има още три деца от двама мъже.

Уточняваме, че тя е със седем години по-възрастна от Карамански и има доста повече опит от него на личния фронт. Иво обаче е открил в нейно лице любовта, за която е мечтал винаги и затова от няколко години насам не просто обгрижва Пепе, а е истински баща за децата й, които го приемат като повече от биологичен родител.

Майката на Иво - Нели Атанасова, не скри радостта си и честити на двамата млади в мрежата. Тя нарече малката "диамант" и заяви, че и за нея, и за Александър Сано ще бъде чест да са й баба и дядо.

Разбира се, мрежата моментално завря от коментари и честитки за щастливото събитие, но не беше спестена и голяма обида за Саното, който не може да види бебето на живо, защото снима "Островът на 100-те гривни" на Филипините.

Ударът под пояса му беше нанесен от колегата Юлиян Вергов, който в абсолютния си стил се изцепи: "Е, не случи това дете на дядо, ама да е живо и здраво!". На което, разбира се, и Саното, и останалите, реагираха със смях.

Източник: Crimesbg.com