Истинска драма се разиграва в дома на обичания и даровит Орлин Горанов, разкриха шокиращо близки до него и жена му източници. След повече от 30 години брачен живот, двамата са изправени пред сериозно препятствие, а самата Валя Горанова не е на себе си.

Истината е, че причината за кошмара в семейството им е самият Орлин, но не, защото й кръшка и си има любовница, а защото е сериозно залитнал по хазарта. Горанов често пеел в казина и имал делови срещи там, но манията го обзела преди няколко години и особено към ден днешен.

Той се задържал все по-често по тези места, а лошото е, че прахосвал големи суми пари - такива, които семейният им бюджет с Валя не може да си позволи да изгуби ей така, с лека ръка. Това първо вбесявало жена му, после я отчаяло, а в момента просто не знаела как да подходи. Особено, защото самият Орлин осъзнавал постъпките си и обещавал да се поправи. Но после се изкушавал отново.

Разкриха и че при него това си е и малко ген, защото брат му бил заклет комарджия. Стигнало се дотам, че преди години Орлин Горанов му се вбесил и заявил, че не иска да го вижда, ако продължава с това. Доказателство е, че певецът не обели и дума за брат си в своята биографична книга, но... Дано сам не затъне в този порок, надяват се източниците.