Има един лаф - "оставиха ги като барани яйца" и точно той е много подходящ за това, което се разигра в Пловдив снощи. Като "барани яйца" бяха зарязани феновете на Кичка Бодурова, които напълниха Лятното кино в града, в очакване да я видят и чуят на живо. Концертът беше обявен, местата запълнени, но...

Бодурова беше обявена за участие във фестивал, който се провежда с подкрепата на пловдивската община, а входът е свободен. Както се сещате, интересът наистина бе голям, но зрителите останаха меко казано сащисани. Защото чакаха първо 45 минути в жегата г-жа Бодурова, която... хич и не се появи на сцената. Да, Кичка не закъсня, тя изобщо не дойде.

След като публиката нададе кански рев в мрежата и хората я направиха на нищо, което е в правото им, Бодурова излезе с пост, в който обясни, че не е излязла да пее, защото получила нервна криза и изгубила гласа си заради... технически проблеми от страна на организаторите. Дали й озвучител, който нищо не разбирал от техниката, а микрофонът, който й връчили, бил пластмасов.

От своя страна общината излезе с опровержение и заяви, че е било уговорено участието на Кичка Бодурова заедно с екипа й и че общината е изпълнила стриктно всяко условие, което зависи от тях. Къде е истината, в крайна сметка, не се знае, но е ясно едно - публиката си отиде бясна.

Източник: Блиц