Победителят от Хелс Китчън - Станислав Иванов нямаше време да се порадва на наградата си от сто бона, заради жесток скандал с годеницата си Божидара. Знаем, че Станислав участва в "Черешката на тортата", но епизодите са записвани преди доста време, докато разпрата между влюбените е съвсем прясна, разкриха близки до перничанина.

Причината, както обикновено става с младите двойки, е трето лице - в случая жена. Е, това обаче не е коя да е жена, а загорялата изкусителка, която в момента е и сингъл - Виктория Капитонова.

Страшен скандал: Разделят ли се Станислав от Хелс Китчън и годеницата му?! (ето коя въртиопашка е замесена - СНИМКИ)

Знаем, че напористата рускиня бе хвърлила око на Станислав още по време на предаването като неколкократно заяви в ефир и пред самия него, че с удоволствие би го "пробвала" - с такава визия, тяло и мускулатура... Да, Станчо не е богат, каквито ги търси Викито, но де факто тя от Иванов не иска връзка, а забавление...

Преди седмица Капитонова се свързала с перничанина в мрежата и започнала да му подхвърля палави закачки. Видно беше в предаването, че и той я харесва като жена. Чатовете между двамата обаче били засечени от Божидара, която с право избесняла.

Още докато гаджето й бе във формата, годеницата му показваше, че Виктория не й е приятна и че представлява заплаха за връзката й. А сега буквално скочила на Станислав с уверението, че не спре ли каквито и да било отношения с рускинята, ще го зареже.