Слави Трифонов изтръгна Мартина Огнянова от живота си със страшен скандал!

Слави Трифонов го е направил по доста грозен начин. Дългият си е взел всичко, което преди това е подарил на кръшната танцьорка, която скандално заварил на калъп. Мартина беше дълги години неговото момиче, двамата дори заживяха заедно, под един покрив.

Заговори се, че нещата са сериозни и всеки очакваше те да завършат най-накрая с марша на Менделсон. Но съдбата реши друго. Разбра се, че две години Мартина от балет „Магаданс” в „Шоуто на Слави” му е изневерявала с фитнес инструктора си Коко Колев. Двамата са вече двойка и дори се заговори, че ще стават и родители.

[caption id="attachment_437474" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов заварил Мартина на калъп с Коко Колев[/caption]

Дългият бил съкрушен до дъното на душата си. Но той не се поколебал да вземе всичко, което е дал преди това на любимата си. Слави Трифонов си прибрал обратно тузарското си жилище, което й бил подарил, луксозният джип, бижутата, скъпият й поръчков джиесем и още много дарове, с които я бил затрупал. След което се постарал да я изтрие от всичко, което му напомня за танцьорката.

След тази лична трагедия Слави отново се отдал на порока – пушенето. Цигарите той бил захвърлил и вече няколко години не се докосвал до тях, но сега отново се пристрастил към папиросите. Изневярата на Мартина буквално го е съсипала, твърдят хора от екипа на шоуто. А вестта, че може би бившата му любима вече носи детето на новия си любовник направо го е унищожила психически, безпокоят се и най-близките му приятели.

Припомняме, че въпреки златната клетка, в която я постави Дългия, танцьорката Мартина Огнянова избра щастието на любовта. Според упоритата клюка Слави Трифонов се отличава с деспотичен нрав. Той е мечтана партия за всяка жена, но само до момента, когато тя стане факт. Тогава жената до него не изпитва романтика, обич, привързаност, което не е плюс за Дългия. И заради чепатия си и суров характер той най-вероятно ще си остане сам, шушукат от екипа му.