Мариянка Софкина винаги ще помни случката от бала си!

Мариянка Софкина е абитуриентката, която разсмя цял Сандански и се превърна в тема номер едно от вчера насам. Причината е нечуваният куриоз покрай появата й на бала, на който тя си бе избрала да я докарат с "Бентли". Е, речено - сторено. Намерили хората познат с такава кола, покатерили я в нея.

Тъкмо, когато черното "Бентли" пристигнало пред хотела със съучениците й обаче, еуфорията на Мариянка светкавично се изпарила. Причината ли - тя просто не успяла да излезе от автомобила. И не, защото е дебела, а защото вратата на иначе тузарската кола заяла и отказала да я пусна навън. Мариянка се сащисала, започнала да бута навътре и навън, ама йок - не ще.

Завалийката изпуснала общите снимки с класа си пред хотела, но така или иначе се радва, че поне е излязла и не е изпуснала половината си бал в ресторанта. За сметка на това пък около нея щъкали мощни ММА борчета, един от които бил неин братовчед и собственик на "Бентлито". Не е ясно дали абитуриентката му е мелила сол на главата, че не си е прегледал колата, но хепиенд имало.

"Няма да забравя това преживяване, а и смехът е здраве. Запомниха ме всички, какво повече", хили се Мариянка, която е решила да става инспектор в МВР. Защо пък не?! Пожелаваме и го и попътен вятър в живота занапред!