Васил Василев – Зуека бе застигнат от страшен кошмар в Испания.

Очевидно изживява доста тежък период, за който едва ли е бил подготвен психически.

Запознати издават, че се забелязва рязък спад при продажбите на картините, на които той отдаде времето си напоследък. След като увеличи цените, дори и най-известните му творби се продават много трудно.

От доста време насам произведенията му стоят непокътнати, тъй като очевидно желаещите да се сдобият с някоя от творбите му не са готови да се разделят със сума между 1 500 и 2 500 евро. Именно 2 500 евро струва най-скъпата му картина, която стои непокътната от март досега.

До момента е продал само две от картините си, струващи над хилядарка. Хора от арт средите твърдят, че ако Зуека не промени ценовия каталог, съвсем скоро време ще се озове пред фалит. Прави опити да компенсира загубите си като промотира новите си платна в своя профил в Инстаграм, но за момента без особен успех.

Всеизвестен е фактът, че от известно време насам, Зуека живее в Испания, заедно със семейството си. При все, че всички негови приятели очакваха да изкарва поне по няколко дни месечно в родината си, той не се връща често в България.
Източник: show.blitz.bg
 

Страшен кошмар застигна Зуека в Испания