Любимката на публиката - ангелогласната Десислава сглупи яко. Певицата, която болшинството хора харесват, заради непринудеността и доброто сърце, направи огромна грешка, след която лъсна и гигантската й лъжа. Гафът е шокиращ и тя моментално бе погната в мрежите.

Страшен гаф: Лъсна огромната лъжа с килограмите и "перфектното" тяло на Десислава! (СНИМКИ)

Чудите се каква е грешката на Десито ли - ами, че се е съгласила да се снима в наш сериал, макар и с епизодична роля. В една от сериите тя играе богата дама, която си търси тузарско жилище. Дотук добре, само че колкото и да те "пипват" камерите на снимачната площадка, не могат да те обработят така, както фотопошът.

Страшен гаф: Лъсна огромната лъжа с килограмите и "перфектното" тяло на Десислава! (СНИМКИ) - Снимка 2

И истината моментално лъсна - "перфектното" тяло и огромното количество стопени килограми на Десислава, са само в нейната фантазия и пред очите ни, но във Фейсбук. Благодарение на филтрите, програмите и фотошопа, човек може да се докара така, че и роднините му да не го познаят, но реалността си е реалност.

Страшен гаф: Лъсна огромната лъжа с килограмите и "перфектното" тяло на Десислава! (СНИМКИ) - Снимка 3

На екрана ясно се видя, че Деси не е и прекрачвала прага на фитнеса, както се твърдеше. Ръцете й са все така едри и замазанки, гири не видели, талията е обемна, а коремчето са опитали да прикрият с разширения в дрехата, но не би.

Задните части също са видимо едри, такива, каквито ги помним при нея и преди. Хайде сега отворете да видите й фотосите й в Инстаграм, та свят да ви се завие от разликата.