Съпругата на бившия премиер Андрей Луканов, който бе разстрелян пред дома си преди 26  години разкрива, че духът му се появява около датата на годишнините му.

Утре Лилия Герасимова отново ще занесе цветя на гроба на убития си съпруг. Тя признава с нескрито разочарование, че през последните години да почетат годишнините му на неговия гроб се събират едва 4-5 човека.

Спомня си с умиление за тази дата, но най-вече за времето, в което бил жив. Тя е родена на 2 октомври и на този ден съпругът й винаги й подарявал цветя. Преди 26 години, Андрей Луканов сякаш изрекъл пророчески думи, преди да излезе от дома си. Той заявил на съпругата си, че може и да не успее да й купи цветя.

Лилия не крие, че всяка година трагичните спомени започват да се връщат като на филмова лента още от средата на месец септември. Всеки път, когато посещава гроба на покойния Андрей Луканов получава и странни знаци, които сякаш са изпратени от него.

В деня на неговото убийство на прозореца им се появила катеричка и двамата съпрузи много й се радвали. Тя разкрива, че и до ден днешен, когато отиде на гроба му, сякаш от нищото се появява катеричка. Лилия твърди, че това й създава усещането, че съпругът й още е до тях и ги закриля.
Източник: retro.bg
 

Страхотия! Духът на Андрей Луканов се яви на…