Светлана Гущерова скри раждането на сина си

Страх от магии тресе Светлана Гущерова, откакто роди своето бебе номер 2. Тези дни стана ясно, че бившата еротична моделка е дарила с първи внук своя свекър Добромир Гущеров, след като преди по-малко от две години роди и първата внучка в семейството. От суеверие тя пази в тайна и името на детето, и деня, в който то е дошло на бял свят. Тревожи се, че някой недоброжелател може да ги даде на нумеролог и астролог и да направи на сина й черна магия.

Ужас от магии

Ужасът на Светлана от мисълта за магии започнал да се пробужда още при раждането на дъщеря й през пролетта на миналата година. Детето проплака за първи път по-рано от очакваното, тежеше едва 2,2 кг и се наложи да остане в кувьоз, докато укрепне.

Зли очи

Майката, която и без това е суеверна, решила, че проблемът идва от зли очи. Затова при бременност  номер 2 направила и невъзможното, за да скрие благата вест от всички с изключение на най-близките. Почти никой не разбрал и кога е родила. Не казала за това дори на баща си. Тъй като обаче разкри името на лекаря си - доктор Дяволов, стана ясно точно кое лечебно заведение е избрала  - столичния "Майчин дом".

Раждане

Заради сляпата си вяра в свръхестествените сили, Светлана решила да ражда с операция, като накарала астролог да изчисли кой ден и час е най-благоприятен за хороскопа на сина й. Бившата любовница на Гонзо накарала медицинския екип начело с доктора да чака цял час, докато настъпи най-подходящият астрологичен момент за изваждане на детето. Не е ясно как е възнаградила медиците за търпението, но те чинно и без да протестират следили часовниците си и не направили операцията, преди астроложката да позволи.

Име на момченцето

Само в най-близкия роднински и приятелски кръг на майката знаят как се казва момченцето. Някои от непросветените предполагат, че може би е кръстено на баща си Християн. По информация на "Уикенд" обаче родителите се решили да го нарекат на дядото Добромир, на чието име е цялото имущество и всички пари на фамилията. Известно е, че младият Гущеров няма нищо на свое име и без баща си е гол като пушка. След като се залюби със Светлана, Гущеров старши му обърна гръб и за известно време се беше заканил да го остави да умре от глад, спирайки всички финансови кранчета към джобовете му. Но след като булката роди първата му внучка, сърцето му се размекнало. Тъй като не можа да се раздели между свекъра и свекърва си, Светлана кръсти момиченцето с двойно име - и на двамата. То се казва Анелия-Добромира. След като обаче вече има и момче, е била категорична, че детето идва с името си - Добромир. Момченцето на практика е адаш на кака си, но пък с избора на името майката е постигнала целта си да бетонира своите позиции в семейството, пише "Уикенд". [caption id="attachment_648999" align="aligncenter" width="300"]Страх от магии тресе Светлана Гущерова след раждането на сина й сн. Инстаграм Страх от магии тресе Светлана Гущерова след раждането на сина й сн. Инстаграм[/caption] Младата г-жа Гущерова споделя, че втората й бременност е предсказана от същата астроложка, която изчислила кога детето трябва да се роди. Проблемът е, че Светлана не може да кърми заради силикона, който сложи след първото раждане. Но това не й тежи много и вече иска трето бебе, предават от hotarena.net.