Мелания Тръмп е твърдо против държането за ръце на публични места. Бившата първа дама за пореден път показа на Доналд Тръмп, че не желае да има нищо общо с него. Експрезидентшата  и съпругът й бяха засечени на събитие във Флорида, но фотографите се натъкнаха на доста неочаквани сцени.

"Мелания слезе от колата видимо бясна. Тя очевидно не искаше да присъства, но когато видя камерите и Доналд, се постара да промени изражението си. Когато обаче Тръмп опита да й вземе ръката, тя я скри зад гърба си. А в друг момент просто я държеше в джоба на долнището си", коментират присъстващи.

Самите семейство Тръмп неведнъж са били обект на клюки, заради странното поведение на Мелания, както и заради необичайните прояви на романтика на Тръмп. "Мелания е като саксийно цвете. Добре гледано, добре поддържано — винаги перфектна. А Тръмп е като плевел — вечно разрошен, недодялан и не можеш да се отървеш от него", коментират още наблюдатели.

Какви са причините госпожа Тръмп да отблъсква съпруга си и то публично, вече не е ясно. Едно обаче е факт — Мелания изглежда не е щастлива от перспективата отново да влезе в Белия дом. И не го крие.  А феновете й дори подхвърлят в мрежата "Ако си отвлечена, мигни два пъти. Ще те спасим".

 

@convictdonald #melaniatrump what is this look? Drugs? Fear? What? #trump fundraiser looks like a h0stag3 video. #melania ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound