Вокалистът на „Аеросмит“ Стивън Тайлър има проблеми с ларинкса и бандата е принудена да отложи оставащите дати от турнето си за следващата година. Това съобщиха официалните говорители на групата, макар пресата отвъд океана да смята, че певецът отново е попаднал в лапите на дрогата.

Стивън Тайлър, който е на 75 години, отдавна има проблем с гласните струни. С оглед на здравословното му състояние, групата анулира всички планирани концерти от турнето си за неопределени дати през 2024 г. Рок бандата уверява феновете, че Стивън получава най-доброто медицинско лечение, за да се гарантира бързото му възстановяване. Източници от приятелския кръг на звездата обаче твърдят, че той е принудително настанен в клиника за лечение на наркомани.

„Аеросмит“ започна турнето, обявено като прощално и с планирани 40 концерта, по-рано този месец от Филаделфия. То трябваше да продължи до 29 февруари. Групата планираше да свири в навечерието на Нова година в Бостън, където е създадена през 1970 г. Стивън Тайлър обаче се спака след 3 изяви.

Стивън Тайлър от „Аеросмит“ пак се продруса на 75

В свои интервюта Стивън признава, че е хвърлил около 5-6 милиона долара за дрога, но също твърди, че е престанал да взима наркотици преди 20 години.

Стивън има четири деца – актрисата Лив Тайлър от кратката му връзка с модела Биби Бюъл, Миа от брака му със Сиринда Фокс, Челси и Тадж от брака му с Тереса Барос. Освен това е горд дядо на три внучета от първата си дъщеря и едно от втората.

Източник: „Уикенд“