Вчера, на самия си рожден ден, Димитър Рачков призна и то в ефира на Нова ТВ, че е обвързан и има ново гадже. Преди няколко месеца той приключи връзката си с Анита Димитрова, с която бяха заедно около три години и явно се разделиха, без "да си останат приятели".

Стига, бе!! Вижте коя водеща се оказа новото гадже на Димитър Рачков! (опулихме се - СНИМКИ)

Анита обаче вече е забравена тема, а на дневен ред е въпросът коя е половинката на актьора и водещ. Правиха се няколко предположения, но днес се оказа, че... Оказа се това, което дори ние не можахме да повярваме. Ами да - новата на Митето отново е доста по-млада от него (не си научи урока този човек) и е ТВ-водеща.

Стига, бе!! Вижте коя водеща се оказа новото гадже на Димитър Рачков! (опулихме се - СНИМКИ) - Снимка 2

При това не къде да е, а в "На кафе" при Гала. Става дума за бившата миска Елизабет Методиева, която се е изявявала и в "Папараци", и още няколко светски предавания и медии.

Дори интервюто с Рачков на 51-ия му рожден ден не бе взето от Гала, както подобаваше като титуляр, а от Методиева. Химията между двамата се усещаше ясно, а Митето дори си позволи да я хване за ръката. След което тя го целуна - уж, за да му прати целувка от Гала...

Мрежата завря от коментари относно новия избор на Рачков като болшинството потребители са убедени, че двамата ще изкарат по-малко, отколкото с Анитка. Е, тепърва ще видим.

Източник: Блиц