Помните ли Мегз? Всъщност кой ли не я помни... не бяха никак малко скандалите с нейно участие - в риалити формати, в нета, в реалния живот. Знаем, че от години вече Миглена Каканашева закри шивашкия си цех, отказа се от дизайнерството и се премести да живее там, където откри душата си (по нейни думи). И това е Дубай.

Стига, бе: Това наистина ли е Мегз?! (няма да я познаете - МНОГО СНИМКИ)

Преди дни обаче Каканашева се върна у нас, за да се види с близките и да се изкачи с дружки до Седемте рилски езера. Разбира се, Мегз пусна снимки, на които потребителите не можаха да я познаят.

Стига, бе: Това наистина ли е Мегз?! (няма да я познаете - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Започваме все повече да вярваме на думите й, че се е "преродила" и е загърбила всякаква суета. На кадрите сами виждате, че Мегз е напълно естествена - няма макиаж, няма филтри, няма фотошоп. Пуснала се е такава, каквато е, с всичките си бенки и лунички по лицето.

И не е само гримът, от който тя е напът съвсем да се откаже, а и прическата. Кога изобщо сте си мечтали да видите Мегз без надиплените екстеншъни и изрядно оформена прическа - никога?! Е, ето ви я рошава, с коса, която стърчи на всички посоки, но явно и от това не й дреме.

Стига, бе: Това наистина ли е Мегз?! (няма да я познаете - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Реакциите в нета са противоречиви. Едни я поздравиха за промяната, а други веднага я "нахраниха" с уверението, че хептен мъж няма да си хване в този вид. Но пък, в крайна сметка, решенията и животът са си нейни.