На един от последните си концерти Мадона се фокусира върху музиката, а не върху мястото.

65-годишната поп мегазвезда изнесе няколко концерта от турнето си Celebration Tour в Торонто през изминалата седмица в Scotiabank Arena, но за момент забрави къде се намира.

По време на концерта на Мадона в петък, 12 януари, тя поздрави публиката със "Здравей, Бостън", след което бързо се извини и се поправи. Тя беше в Бостън в TD Garden за последните си две изпълнения.

"Ядосани ли сте ми, защото казах "Здравей, Бостън!"?", пита изпълнителката на "Hung Up" тълпата в заснет от фенове видеоклип в TikTok. "Съжалявам. Какво е това? Това е все едно вие да кажете: "Хей, Лейди Гага ще свири тази вечер!".

"Не бих искала това. Искам да кажа, че нямам нищо против Лейди Гага. Обичам я. Аз я обичам! Обичам всеки, който е по-нисък от мен", пошегува се Мадона.

Седемкратният носител на "Грами" се оказа в продължаваща вражда с певицата "Poker Face", 37, в продължение на много години, но изглежда, че те затоплят отношенията си в 2019 г., след като Материалното момиче и новоизлюпеният носител на "Оскар" бяха заснети да се прегръщат на партито на Мадона след Оскарите.

Източник: people.com