Актрисата изиграла Валиде султан изглежда много млада за годините си

Небахат Чехре е имала много ярки роли във филми, но стана известна благодарение на ролята си на Валиде султан в хитовия исторически сериал "Великолепният век". През цялата си кариера героинята ни е играла в повече от седемдесет филма, както и в няколко успешни тв поредици. Турската актриса е активен потребител на социалните мрежи, нейните микроблогове имат почти милион абонати. Звездата от "Великолепния век” често споделя нови снимки и видеоклипове. Скоро тя публикува ново фото, което преданите й фенове успяха да оценят. [caption id="attachment_654036" align="aligncenter" width="548"] Ще повярвате ли, че актрисата наближава 80 г?
Снимк: Инстаграм[/caption] Небахат Чехре позира с ефектни кожени панталони, пуловер и ботуши. Преди известно време тя зарадва почитателите си с друг кадър. Валиде Султан се появи с кокетна прическа и грим,  чийто акцент бяха очите й, стилни аксесоари - обеци и колиета допълват образа. Феновете бяха възхитени от сияещия вид на любимата им актриса, предават от showbiz.clutch.ua. [caption id="attachment_654037" align="aligncenter" width="487"] Валиде султан с лице без нито една бръчка на 76
Снимка: Инстаграм[/caption] Никой от тях не може да повярва, че любимката им наближава осемдесет години. Тя няма нито една бръчка по лицето си и изглежда на по-малко от 50 години. Феновете са възхитени от благородната й красота и отбелязват, че по лицето на актрисата няма следа от ботокс и всякакви други палстични корекции.