Македонският актьор Кире Гьоревски е новото креватно лъвче на Ванчето Щерева.

Тя самата нямаше търпение да се похвали с новото си  завоевание в Инстаграм и Фейсбук, като пусна сочна снимка на двамата, на която тя се е увила като лоза около новия си с 13 години по-млад от нея мъж. В коментарите отдолу има намеци за сватба и съвети да не го изпуска, на които авторката отговаря със свенливи усмивки.

 

Стара чанта влачена: Ваня Щерева плаща сметките на македонско жиголо

Застарялата, но тунингована по последна мода актриса упорито отказва да се хване с адекватен на зрялата си възраст достолепен джентълмен и предпочита да издържа финансово млади изгладнели тъпкачи.  Пред приятелки неуспешната писателка и певица се похвалила, че както с всеки от любовниците си и този път тя била накупила за своя сметка нови фирмени дрешки на Гьоревски, за да може да отговаря на нейния "лъскав" имидж в арт обществото.

 

53-годишната Щерева отдавна плаче като вдовица по социалните медии, че след като се раздели с младото си гадже футболист, няма кой да й топли постелята. Даже си беше пуснала сама обява, че си търси мъж уж за новия си клип. Явно 40-годишният македонец е решил да отговори на обявата и да се възползва от услугите на една от най-грозните и развратни лелки  в софийската бохема. 

 

От обкръжението й говорят, че Щерева използвала всичките си връзки и е уредила Гьоревски на щат в Народния театър, за да й е под ръка винаги, когато й се прииска секс. Как скандално известният директор на театъра Васил Василев е назначил македонец, който говори български на ниво ромска махала остава загадка. Самата Ваня Щерева е завършила НАТФИЗ, но никога не е била актриса.   Откакто влезе в критическата, вместо да дундурка внуци, тя напълни социалните мрежи със свои вулгарни снимки с много фотошоп в опитите си да привлече мъжко внимание.