През последния месец най-сочната клюка в светските среди на Турция е скандалната връзка на покорителя на дамските сърца Чаатай Улусой и бившата топманекенка Едже Шукан, която е с 14 години по-възрастна от него.

Както се казва у нас, „стара чанта, ама лачена!“

Едже Шукан е не по-малко известна от турския красавец. Тя има завидна кариера, която засенчва дори неговия звезден блясък. Като млада е била топманекенка на турските и световните подиуми, а солидното й образование впоследствие я прави редактор в престижните спесания като „Вог“ и „Мари Клер“. Неслуайно пред нея са се изповядвали звезди от световната мода – сред тях светила като Жан-Пол Готие и напусналият вече този свят Карл Лагерфелд.

Следпандемичната година 2023-та се оказа съдбовна в интимен план за актьора Чаатай Улусой. Годеницата му Дуйгу Саръшан скъса с него, защото го хвана „в крачка“ и не му прости, което пък даде шанс на засуканата кака Едже Шукан да го утеши в обятията си. Двамата излизат от няколко седмици и въобще не се притеснени от разликата във възрастта си.

Стара чанта, ама лачена! Лелка завъртя главата на Чаатай Улусой

„Макар че Едже мое да му е кака, тя се чувства добре с него, явно са сродни души“ – коментират близки до 32-годишния актьор.

Източник: „Уикенд“