Вече е ясно името на първата участничка в „Денсинг Старс“ догодина. Става въпрос за българската звезда в световния бокс Десислава Кирова, известна с псевдонима Дейзи Ланг. Това намекна самата тя по време на гостуването й в „Преди обед“ миналия вторник.

 

Водещата на „Преди обед“ Франциска Йорданова, която беше и съдийка в танцовото шоу миналата пролет, посрещна Дейзи Ланг в студиото на предаването и заговори с нея за „Денсинг Старс“. Боксьорката сподели, че като дете не е успяла да се научи да танцува заради усилените тренировки в мъжкия спорт, с който е завоювала световни успехи. Имала обаче голямо желание да участва в „Денсинг Старс“ догодина. В предаването вече има случай на състезателка в мъжки спорт, която стигна до финалите – каратистката Ивет Горанова.

„Аз ще те уча на танци, а ти ще ме учиш на бокс“, запали се Франциска. От студиото на „Преди обед“ тя се обърна директно към продуцента Радо Тушев с молба да покани Дейзи във формата догодина. Това на практика означава две неща – че вече се подготвя нов сезон на танцовото състезание и че Дейзи е първата сигурна участничка в него, въпреки че не го съобщиха официално. По същия начин миналата година участниците в сезона бяха обявени малко преди старта му, но доста по-рано в „Преди обед беше поканен Наско Месечков като един от символите на формата. Той каза колко много му се иска да излезе на паркета заедно с д-р Неделя Щонова. В крайна сметка се оказа, че лекарката не само участва в шоуто и танцува именно с Месечков, но и си тръгна като победителка.

 

От разговора с Дейзи Ланг стана ясно също така че Франциска се готви за нов сезон ката съдийка в танцовото предаване. Логично е да бъде в двойка с мъжа си Томаш Папкала, когото зрителите много харесаха миналата пролет. Компания най-вероятно ще им прави Галена Великова която в момента е в България, въпреки че по принцип живее Гърция. Тя също беше сред гостите в „Преди обед“ миналия вторник. Ясно е, че вече се работи по новия сезон на предаването и той ще бъде един от гвоздеите в програмата на Би Ти Ви следващата пролет.

 

Запознати посочват, че в шоуто със сигурност ще танцува и Нора Недкова. Атрактивната манекенка в миналото е била професионална танцьорка в родната си Варна.

Източник: Уикенд