Многодетната майка Светлана Гущерова отпраши към гръцкото море само две седмици след като на бял свят се появи четвъртото й дете – дъщеря й Валентина. Известно е, че бебето дойде на бял свят с операция, доста по-рано от термина.

 

Стана ясно защо Гущерова е избързала с раждането на четвъртото им дете

Това обаче не спря родителите му да се отдадат на сладък живот край морето, още повече, че имаха и специален повод. Христиан Гущеров имаше рожден ден, на който се навършват и 5 години от сватбата му със Светлана. Няма да е изненада, ако се окаже, че решението за предсрочното раждане с операция е било съобразено именно с този повод – да има възможност след това да се направи въпросното пътуване до южната ни съседка.

 

Вярна на захаросания си стил Светлана Гущерова честити в социалните мрежи празника на своя покровител напоително и любвеобилно. „Честит рожден ден, любов! Днес е твоят ден! Безкрайно щастлива съм, че посрещаме празника ти рамо до рамо, сърце до сърце. Но съм безкрайно благодарна – и на съдбата и на теб,  че край нас звънтят 4 медени гласчета. Бъди все така моят любящ съпруг, моят най-добър приятел, моята половинка и най-вече – прекрасен баща на нашите деца. В добро или зло – винаги заедно! И ръка за ръка! Обичам те”, написа Светлана със завидно добър правопис.

 

Четвъртото им дете се роди на 25 юни. Празникът на таткото, който съвпада с годишнината от сватбата, беше полят със скъпо шампанско.

Източник: Уикенд