Дженифър Лопес постоянно се борила с мрачните настроения и идиотското поведение на вече бившия си съпруг Бен Афлек, с когото се развежда.

„Той беше по-скоро неин син, отколкото неин мъж“ – коментират техни познати.

Това е и причината за разпадане на брак №1 на Холивуд според анонимна дружка на Джей Ло, говорила пред сп. „Пийпъл“. Според въпросната дама 52-годишният Бен често изпадал в мрачни състояния и не знаел как да се справи със стреса освен чрез алкохол.

„Той не знае как да се справя със ситуации, разстройва се много лесно и е склонен да изпада в депресия. Когато е спокоен и в добро настроение, удоволствие е да бъдеш с него. Но по-често той е недоволен от нещо, обсебен от нещо незначително“ – отбелязва източникът.

Общуването с Бен Афлек било изключително трудно, но самият актьор не си го признавал. „Той наистина не разбира как лошото му настроение влияе на хората около него. Просто е неприятно да бъдеш около такава негативност“ – твърди източникът.

„Дженифър наистина се стараеше Бен да е щастлив и да му даде всичко, от което се нуждае“ – продължава информаторът.

Певицата обаче се дразнела от постоянното му мрънкане. Приятелите на Лопес също наляли масло в огъня, като й повтаряли, че е бавачка на инфантилен чичко.

Звездите се ожениха през 2022 г., подновявайки връзката си след дълга пауза, но още тази пролет се появиха слухове, че нещата не вървят гладко и накороко вдамата се разделиха, като Лопес подаде документи за развод.

Източник: „Уикенд“