Рапарът Атанас Колев е в медийното пространство от много години вече и впечатление правеше сериозното му излъчване, придружено от оскъдни мимики. Мнозина смятаха, че това налага музикалното му амплоа, продиктувано от стила музика, която твори. Наскоро обаче феновете му забелязаха, че за първи път публикува снимки в социалните си мрежи, на които е широко усмихнат - коренна трансформация. Елементарна проверка в неговия instagram профил го доказва - от 170 публикувани снимки, единствено  на последните му 3 поста се виждат зъбите му.

Стана ясно каква е причината Наско Колев да започне да се усмихва



Причината съвсем не е нова жена в живота му, нито промяна на музикалния жанр, а нова “бондинг” усмивка. Самият той под поредния усмихнат пост, отбеляза профила на V1 Dental Clinic - денталната клиника на колегата му в рап средите - Ванко 1. Явно направената процедура, която е хит в световен мащаб и все по-популярна сред родния хайлайф, му е дала нужната доза самочувствие да спре да крие зъбите си, като “новите му” са ослепително бели и съвършено подредени. Ванко 1 пък с емлбематичното си чувство за хумор, не пропусна да се пошегува със звездния си пациент, под съвместната им снимка, пишейки: “Насе, брат, подготвям ти гинекологичния кабинет във V1 Clinic, вече има записвания…”.

Стана ясно каква е причината Наско Колев да започне да се усмихва - Снимка 2

Статистиката показва, че все повече мъже тунинговат усмивките си, именно в денталния център на Иван Главчев, като сред тях, наред с Наско Колев са колегите му от фолк жанра - Антонио и Адам, както и Благой Георгиев, който е с най-висок клас циркониев материал, същият с какъвто е и самият Ванко1.

Стана ясно каква е причината Наско Колев да започне да се усмихва - Снимка 3

Стана ясно каква е причината Наско Колев да започне да се усмихва - Снимка 4