Очевидно Теди Александрова, която през миналата година се раздели с Емрах Стораро, никак не си поплюва. Предвид факта, че блондинката държи на чистите отношения, няма как да подмине безнаказано нечие поведение, което накърнява чувствата ѝ.

 

Оказва се, че именно това е причината, поради която се изпокарала с Диона. С Илиян пък въпреки, че се джафкат от време на време, пак се обичат.

И макар Теди да не казва нищо лошо за Диона, разкри причината, довела до скандала помежду им.

 

Ябълката на раздора се оказа дует. След като блондинката се раздала и в музиката, и в текста за общата им песен, колежката й очевидно харесала работата й, след като дори заснели клип към парчето. Малко, след като приключили снимките обаче, Диона се отказала общата им песен да бъде пусната.

 

Стана ясна причината за скандала между Диона и Теди Александрова

Макар да не разкрива детайли около спора, Теди отбелязва, че понякога има моменти, в които хората не се разбират и се разминават, така че няма как да прави общ проект с човек, с когото липсва спойка. Мнозина обаче се съмняват, че двете изпълнителки са прекратили сътрудничеството си толкоз дипломатично, колкото Александрова се опитва да го представи.

 

Предвид факта, че на Диона й се носи славата на директна, а блондинката пък е безкомпромисна, със сигурност не са минали без да си разменят поне някоя и друга неприятни реплики. Самата Теди загатна за такива, подчертавайки, че има и други неща, които обаче държи да си останат между тях, защото не иска да плюе колежката си публично, нищо че тя вече го направила.

 

И макар да няма никакви шансове за сдобряване с Диона, с Илиян е сигурна, че приятелската й обич е взаимна, дори когато се карат. Тупалката на попфолка бил в журито с Борис Дали и Мария, когато преди години избирали с кастинг млади таланти на турне на „Планета“. Тъкмо тогава избрали Теди Александрова за победител, с което дали старт на музикалната й кариера.

Източник: Уикенд