Каква стана тя сега... Ще има ли цунами, или най-малкото шамари от Наско Колев за Лидия?! Да, знаем, че преди време бе гръмнал страшен скандал за побоите, които рапърът нанасял на половинката си. Говореше се и се пишеше, че редовно я млател, обиждал, крещял й, а съседи подавали сигнали в полицията.

Разбира се, Наско отрече всичко това, направи го и самата Лидия, която остана с него и не спря да показва колко го обича. Дали би го правила, ако той наистина я насилваше?! Едва ли... Но сега положението се нажежи до червено и последователи на певицата треперят какво ще се случи.

Причината е класическа - друг мъж. При това самата чалгарка се похвали с него публично. Не, той не й се води гадже, поне не засега, но става дума за тайнствен обожател, който покри капака на колата й с розови листенца във формата на сърце. А тя така им се зарадва, че плесна с ръце, снима ги и ги изтипоса директно в мрежата.

"Дали би го направила, ако не знаеше кой е авторът на това произведение и ако не го харесваше?! Насето трябва много да внимава, защото скоро май ще е бита карта. Ако, разбира се, битата преди това не е самата Лидия", коментират потребители в мрежата.

Източник: Crimesbg.com