Грозно е, но явно тепърва започва. След като Златка Райкова и бившият й - Благой Георгиев се опитаха да играят театро, че се разбират като цивилизовани хора след раздялата, то днес всичко отиде в... канала. Двамата си обявиха война, която ще се води публично, като крак за това повлече футболистът.

Стана грозно: Войната между Благой и Златка вече е публична! (двамата си извадиха кирливите ризи - виж още)

Така нареченият Джизъса даде интервю за "Търси се", където направи Златка на нищо. Без да го е еня как тя ще понесе думите му, той заяви, че още от началото неговите родители не й харесвали и били против отношенията им. А след като се разделили, синът му много му липсвал.

Райкова явно е гледала внимателно предаването, защото малко по-късно яростно изригна в нета. Екс плеймейтката написа, че тя е тази, която се е грижила за парите и издръжката на тримата, докато са били заедно и се е скъсвала от работа - за сметки и за детето. А Благой си барал... ушите.

"Без значение дали правех дрехи, или се снимах, рекламирах, само аз се грижех за парите, защото иначе нямаше да сколасаме. Майка ми живееше с нас, за да ми помага за малкия, защото Благо не си мърдаше пръста. Знаете ли, че детето ми нарича "татко" Карен?! Не исках да е така, мъчно ми е, но уви е вярно. И кой си го направи - сам Благой!", разказва Златка.