Да, двамата още са заедно и делят един покрив, но изобщо не са за завиждане. Напротив - напрежението помежду им можело да се реже с нож, а обидите на Юлиян ставали все по-чести. Това разкриха съседи на уж сплотеното семейство на Славена Вътова и Юлиян Цолов.

Сагата с така нареченото им "семейство" е по-дълга и цветиста и от "Дързост и красота", а Славена явно е напът да задмине Брук Лоугън по брой любовници. Бившата ни Мис България роди две дъщери на Цолов, но това изобщо не й попречи да скача в леглото на първия, който й смигне. Пардон - първия с пари! Това е важна подробност.

През кого ли не мина Вътова, докато беше вече омъжена за Юлиян - то не беше Димитър Бербатов, то не беше съветникът на президента Радев - Слави Василев, то не бяха още дузина паралии... Със Слави Василев тя дори се осмели да заживее уж на семейни начала, но бързо се прибра при мъжа си с подвита опашка, защото онзи я изрита.

Съседи на Цолов днес твърдят, че той е със Славена само заради децата си, но не може да я понася заради к*рвенското й поведение и манталитет. Двамата редовно се карали, защото той избухвал, а в нередки случаи я обиждал на висок тон.

"Чували сме да й казва най-обидната дума за жена и да я пита с кого ще ходи да се "изджаластри" този път", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com