Крайно тъпи, да не кажем малоумни, се показаха някои от момите в "Ергенът". Да, да, отлично сме наясно, че адекватна мацка няма да се набута в подобен резил и да прави циркове на хората, дори и да й плащат. А знаем, че участничките във формата са там безплатно - с единствената надежда да блеснат у тИлИвизора, че да ги забележи някой тлъст богаташ.

То това добре, но въпросният трябва да е също толкова тъп, защото мъж с малко повече интелект няма да си изтрие и подметките на болшинството от кокошките в този кокошарник.

Зрители ден през ден коментират простотията на кандидатките за сърцето на Алек Младенов, но този път взривът беше чутовен. Снощи три от гърлите доказаха, че имат само по 2 мозъчни клетки и затова не ги ползват всеки ден - да не се хабят...

Барбара и Киара шокираха България с малоумието си и невъзможността да отговорят на въпроса коя от имението е най-емпатична. Че как да отговорят, когато и двете заявиха, че не знаят значението на думата емпатия. Счетоха го за антипатична, а за съпричастен и състрадателен и през ум не им мина. То къде го умът, де...

Другата, която гледаше като пребозало теле, беше Екатерина, която пък сефте чувала израза "фурнаджийска лопата", а да се сети какво ще да рече той, и дума не можеше да става. Какво да кажем повече, от... горкият Алек Младенов!

Източник: Crimesbg.com