Велинградския петзвезден хотел “Олимп” май ще си има нова стопанка – пенсионираната фолкаджийка Нелина. Това издават наши източници, които са толкова близо до развратниците, че като нищо може и да са им светили.

Новата тлъста плячка на Нелина  този път е Ангел Манолов – женен, с едно дете, собственик на хотел „Олимп“, Велинград и бивш кандидат за кмет на града. Искрата между певачката и Манолов припламнала  на участието й за Новата 2023 г. в хотела на баровеца. Той толкова хлътнал по креватната гимнастика с бабата на чалгата, че започнал да я кани буквално всяка седмица да му пее на ухото и в скута.

Най-скандалният й гастрол обаче станал през март 2023 г. - на рождения ден на жената на Ангел Манолов. Явно паралията е хлътнал до уши и не се притеснява нито от едрите телеса на Нелина, нито от комично разкривената й от филъри и ботокс физиономия. Но да поканиш пачаврата, с която до снощи си се въргалял, да пее на собствената ти жена – ето това минава всички граници на човечност и приличие, коментират потресените му бизнес партньори.

Срам нямат! Нелина мърсува с женения бос на х-л “Олимп”, Велинград – Ангел Манолов

Мръснишката изцепка явно е било само началото. Според нашите източници, още от февруари т.г. Манолов започва да търси в центъра на София апартамент под наем, за да има къде да се среща с певицата. След като намира секс квартира, кръчмарската двойка започва да планира романтичното си лято. А то е повече от натоварено – през юни двамата отиват в странство на круиз, а в края на юли и началото на август любовниците отпътуват към любимото за Манолов гръцко градче Неа Перамос, където хотелиерът отдава под наем няколко имота.

Безсрамната Нелина не спира да се хвали с фотоси в социалните мрежи, като част от тях са на надуваемата лодка на хотелиера и в един от апартаментите му, в който отсяда и семейството на Манолов. За да бъде уж дискретна  застарялата парясница се снима в банята на апартамента.

Срам нямат! Нелина мърсува с женения бос на х-л “Олимп”, Велинград – Ангел Манолов - Снимка 2

Върхът на неприличието обаче Ангел Манолов покорява преди седмици, когато изпраща Нелина да си плакне сланините на гръцкия плаж, и я настанява по едно и също време, на едно и също място със законната си жена и детето им! Тя отсяда в единия от семейните му апартаменти – Sea view, а той и жена му в друг имот на хотелиера.

Познатите на боса на хотел “Олимп” недоумяват акъла ли си е изгубил на стари години или толкова е скъсал джоба, че няма пари да прати държанката си далеч от очите на благоверната г-жа Манолова. Най-вероятно обаче става дума за селска свидливост, комбинирана с криза на средната възраст, майтапят се жители на Велинград

Срам нямат! Нелина мърсува с женения бос на х-л “Олимп”, Велинград – Ангел Манолов - Снимка 3

Започнала като една държанките на Коко Динев, продължила като любовница на Петър Христов, Николай Вълканов и други родни милионер, фолкпевицата Нелина дори и на 52 години не изневерява на принципите си да бъде нечия държанка. И не само това, а вече съвсем открито публикува с тъпкача си снимка от лично нейно събитие, за което явно няма притеснения, че ще засегне семейството на новия си спонсор.

Ще стане ли Нелина новата стопанка на Олимп или ще бъде поредната любовница на Манолов – предстои да разберем.