Сред множеството скандали и женска агресия тази вечер в "Ергенът", безспорно най-кулминационния момент беше предизвикан от кротката Надежда Вишева. Тя, която от началото го играе плаха и свенлива, този път буквално изтрещя...

Надето си беше спечелила среща с Алек Младенов на вечерния коктейл и се радваше, че има шанс да си побъбри с него очи в очи. Красавецът със сините очи обаче остана хладен. Хем му е приятно с нея, както декларира постоянно, хем отново не я целуна - не и така, както мъж би следвало да целуне жена, която иска.

Алек направи най-постното нещо - целуна Надето по ръката, все едно е дама от 17 век. Тя видимо се надяваше на друго, но уви. Той си я хвана и си я закара при останалите.

Минути по-късно обаче, Вишева се развихри, а поводът бе, че разбра как Алек не е целунал нея, но е нацелувал Катето и то няколко пъти. Тогава Надя сякаш се събуди, стана рязко и сама дръпна Младенов за втори път. Заведе го зад едни дървета и буквално си го награби като му заяви, че не иска да му бъде просто приятелка и че щом той не намира смелост, тя ще трябва да е смелата.

На Алек буквално му се подкосиха краката, но видимо остана доволен от инициативата на Надя, защото двамата продължиха да се мляскат дълго след това.

Източник: Crimesbg.com