Гери-Никол си е спечелила прякора "Яката дупара" още от едно време, но в момента сякаш не е "яка", а направо "мощна" и това е меко казано. Певицата, която тръгна супер успешно преди години и направи няколко хита, най-вече благодарение на Криско, отдавна вече залезе.

Да, принцесата на богатия татко се пробва чат-пат да изплува и записва по някое парче със скъпо видео, финансирано от родителите й, но нищо. Мижав интерес, както се казва. Вече и медиите не я отразяват, не й се чете името, абе... слаба ракия.

Спря да пее и нагъва мекици: Гери-Никол потресе с двойна з@дница, яко се е освинила! (СНИМКИ)

Затова, вместо да работи, Герито скучае, пътешества (но това за нея е рутина) и... нагъва мекици. Само от мекици (образно казано) можеш да направиш такава обиколка на ханша, при това за нула бройки.

Спря да пее и нагъва мекици: Гери-Никол потресе с двойна з@дница, яко се е освинила! (СНИМКИ) - Снимка 2

Гери-Никол се появи с почти двоен размер з@дница, но не се трогна и се барна в бански. Че и снимките са правени така, че да акцентират точно върху задния й двор. Машалла, евала и прочие там, биха възкликнали турските ни съседи, които си тачат подобни "тезгяси".

Видно е, че певицата има предпочитания към типажи от сорта на Ники Минаж, които дори си оперират Д-то, за да го уголемят. На Герито поне е естествено, засега, а и тя е доста дребна, така че всяко качено килце се вижда моментално.

Източник: Crimesbg.com